Відсьогодні картки ПРОСТІР можна оформити у ПриватБанк!
Відсьогодні картки ПРОСТІР можна оформити у ПриватБанк!

З 6 травня 2022 року картки ПРОСТІР можна оформити у головних відділеннях ПриватБанку у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Закарпатській областях.

ПриватБанк випускатиме картки ПРОСТІР для пенсійних, соціальних та інших виплат, а також виплат внутрішньо переміщеним особам. Клієнти зможуть використовувати такі картки для будь-яких платіжних операцій на території України – розраховуватися в торговельній мережі та інтернеті, отримувати готівку в банкоматах, робити перекази з картки на картку.

"Такий проєкт із найбільшим роздрібним банком України є важливим спільним внеском у розвиток безготівкової економіки нашої країни. Відтепер картка ПРОСТІР стане доступною користувачам інноваційних сервісів ПриватБанку. Наступний спільний проєкт НПС "ПРОСТІР" та ПриватБанку – реалізація технології 3-D Secure версії 2.2.0, яка наразі впроваджується учасниками національної платіжної системи", – зазначив директор Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Андрій Поддєрьогін.

06/05/2022